woensdag 13 augustus 2008

Lening en huwelijkskaars in orde

Gisteren was onze laatste dag dat onze leningvoorwaarden (5,01% over 25 jaar) geldig waren. Nog net op tijd dus om onze akte te gaan tekenen bij de notaris.
Tom en ik namen dus maar een halve dag verlof om langs de bank en de notaris te passeren en onze kribbel op alle nodige papieren te zetten. We kunnen dus op onze twee oren slapen, die leningsvoorwaarden hebben we nog/ Maar best want anders zouden we ineens een hele slok meer moeten betalen...
Na de notaris reed ik naar de abdij van Tongerlo. Onze priester raadde ons aan om hier te gaan kijken voor onze huwelijkskaars. Toch niet helemaal onze goesting zo bleek: een beetje te gewoon. Als we dan toch geld moeten geven aan een kaars, willen we er liefst wel een die we mooi vinden en die niet ligt te verstoffen ergens op zolder. Uiteindelijk naar Geel gereden naar Blobos, waar ze kaarsen verkopen van Joka, die al meer onze goesting zijn. De kaars is besteld, nu nog wachten tot ze geleverd wordt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallookes, best wel grappig als ik dit allemaal lees
wij zijn katleen en vincent en wij zijn net als jullie aan het bouwen in de Eeckelberg EN wij zijn vorige donderdag in het huwelijksbootje gestapt.
kzou zeggen probeer er zoveel mogelijk van te genieten want de dag waar zovéél voorbereiding aan vooraf is geweest, vliegt supersnel voorbij
PS onze dag was wel zalig, khoop voor jullie hetzelfde!!!
groetjes